SharQ Bite

SharQ Bite: Kingfisher Sky – To Turn the Table

Tien jaar bestaan, drie hoera’s voor Kingfisher Sky! HOERA HOERA HOERA! Dat moet natuurlijk gevierd worden en hoeveel beter kun je dat doen dan muzikaal! Een EP, een nummer van tien minuten. Kingfisher Sky staat natuurlijk bekend om hun dynamische samenstelling en zeer muzikale bandleden. Judith, Erik, Ivar, Edo, Maaike en Nick brengen “To Turn the Table” ten gehoren tijdens hun jubileumshow op zeven januari en morgen komt hij daadwerkelijk uit. Het is een muzikale samenvatting van de band, tien jaar in tien minuten. Het brengt een gelaagd beeld, met uitwerkingen. Gemixt door niemand minder dan Joost van den Broek en met speciale gastartiesten Kristoffer Gildelow (Pain of Salvation) en violist Ludo de Goeje.

Dat er geen speld tussen is te krijgen of dit wel of geen goede track is geworden valt er eigenlijk weinig toe te voegen aan de EP. Met prachtig artwork is het tien minuten genieten van wat Kingfisher Sky laat horen en geeft je de tijd om de cover eens goed te bekijken.

De EP verdient eigenlijk een vinyl versie, zo mooi is het geheel geuit. Beetje jammer van de “drukke” persfoto die meegeleverd wordt, maar ach als dat het enige smetje is dan is er niets anders dan complimenten dat overblijft.

Kingfisher Sky, Edo, gefeliciteerd met jullie tien jarig bestaan! Hiep Hiep Hoera!

En omdat het nummer natuurlijk (nog) niet geplaatst kan worden hier mijn lievelings nummer van Kingfisher Sky

Previous post

Persbericht: TEXTURES - to tour Europe in April 2017!

Next post

Review: Lucy Spraggan - I Hope You Don't Mind me Writing

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.