SharQ Bite

SharQ Bite: Light Years – Lite Years (Acoustic)

Eind vorige week zag een kleine EP van vier tracks het levenslicht. De Cleveland homeboys van Light Years brachten namelijk een smakelijk akoestische EP uit. Vier tracks als opvolger van de sterke plaat “I’ll see you when i see you”. Zanger Pat Kennedy zag er de fun wel van in om een aantal nummers die goed hebben gewerkt eens tot het bot uit te kleden en een ander smaakje aan te geven.

Lekker uptempo en vrolijk klinkt dan meteen “The Summer She Broke my Heart” en door de akoestische klanken voelt het nummer erg zomers aan. “Accidents” volgt de band een beetje de flow en proberen ze wat verschillende tempo’s uit waardoor het nummer wat sprongen maakt.

“Let You Down” heeft een totaal andere vibe heeft gekregen, meer somber dan het origineel maar is daar zeker niet minder door! Een goede twist aan een sterk nummer. Als afluister staat Bruce Springsteen’s “Atlantic City” op de EP. Een lekkere meezinger, een kneiter van een hit natuurlijk maar niemand kan tippen aan the Boss, weet ook de frontman zelf.

De EP is nu te beluisteren op Apple Music of Spotify.

Previous post

Persbericht: Experimentele Franse popband Aquaserge komt met Guerre EP

Next post

SharQ Bite: Forever in Combat - Divide To Unite

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.