SharQ Bite

SharQ Bite: Luminize – All or Nothing

Tekst door: Sharik “MCSharQ”

12465974_1031558223568442_2337793407783476686_o

Luminize brengt op 19 februari hun debuutplaat All or Nothing uit, een paar dagen eerder presenteren ze de plaat in de Sugarfactory in Amsterdam en de dag na release staan ze samen met Heavylight in De Bosuil te Weert. De plaat bestaat uit elf heerlijke pop/rock nummers met een eigentijdse sound. De Kroatische maar in Nederland gelokaliseerde band wedt met hun plaat op meerdere muziekmarkten en brengt de plaat dan ook in diverse landen uit. Een slimme zet maar hopelijk spelen ze komende periode lekker veel in ons land.

De dames openen hun plaat met “Done With You” waarna de single “Get it Back” volgt. Het nummer wordt bijgestaan door een prachtige videoclip. Vrolijke klanken klinken als titeltrack “All or Nothing” start, de poptrack zou zomaar een van de zomer hits kunnen worden. De nummers volgen in hoog tempo op, “Guess Who’s Wrong” is ook al weer z’n lekker uptempo nummer. Echt rustig aan wordt er voorlopig niet gedaan als nemen ze even een rustiger moment in “Love Takes no Prisoners”.

Lekker vrolijk is “Goo Goo”, de sound ervan is erg opgewerkt en met handgeklap zeker een nummer dat live meegedaan kan worden door het publiek. “Fuck You” en “Damn It” volgen, waarvan laatstgenoemde wel tot ballade bestempeld kan worden. Het nummer dat volgt is een oude bekende “Chemical Love” welke eerder vertolkt werd door Yasmin, deze uitvoering is niet beter, goede poging maar Yasmin.

De plaat verschijnt dus volgende maand, volg de band via hun website.

Previous post

SharQ Bite: Bring on the Bloodshed - Among the Ruins

Next post

Persbericht: Schorem viert hun eerste lustrum met eigen festival ScumBash

Sharik

Sharik

2 Comments

  1. Nena
    november 28, 2016 at 01:22 — Beantwoorden

    Super band met goede muziek en leuke meiden

  2. Nena Jansen
    november 28, 2016 at 02:20 — Beantwoorden

    Luminize is een goede band met leuke meiden

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.