SharQ Bite

SharQ Bite: Morglbl – Tea Time for Punks

Tekst door: Sharik “MCSharQ”

*Thks to HLP*

coverTijd voor iets heel anders nu, de band Morglbl, wat een prachtnaam, heeft een nieuw werk uit met de titel Tea Time for Punks!
Fusion noemen ze dat tegenwoordig en direct vliegen de scherpste gitaren je om de oren afgewisseld met toffe en catchy gitaren melodieën.
Gitarist en componist Christope Godin, bassist Ivan Rougny en drummer Aurelian Ouzoulias vormen samen de band en creëren deze geluiden. Het is echt heel tof om even iets anders te beluisteren, lekker verfrissend net zoals de zondagse wind die nu waait. Achtienjaar geleden richten de drie de band op en sindsdien hebben ze vijf voorgangers weten af te leveren. De Free Electric Sound laat je genieten en je krijgt al snel een glimlach op je gezicht. Het gemak waarmee de drie dit laten weerklinken, waarbij de titeltrack swingt als een gek.

De titels zijn zowiezo te leuk om niet te noemen want met namen als “Chinese Buffet”, “Untoon that Geetar”, “God Shaved the Queen” en “Big Ben Shaved the Queen Interlude” heb je al de eerste winst gepakt. De nummers zijn stuk voor stuk goed uitgewerkt en zelfs bijna op het eind van het album ben je je nog niet aan het vervelen. Begrijpelijk is wel dat dit album niet voor een ieder is want slechts een niche wordt hierbij aangesproken.

Het album is nu te beluisteren via iTunes Music en de overige bekende wegen.
Vergeet ook niet om de prachtige clip hieronder te bekijken!

Website

Previous post

SharQ Bite: Kingcrow - Eidos

Next post

Persbericht: Judas Priest keert terug naar 013!

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.