SharQ Bite

SharQ Bite: Rene SG – Hell Yeah!

Het eerste album voor 2017 is binnen hoor, op 13 januari komt de plaat Hell Yeah! Van Rene SG uit. Gert Keunen zegt altijd dat je de juiste genrebril moet opzetten om een plaat naar waarde te kunnen schatte dus ik verplaats me even alvast even naar 2017, speedrock, minimalistische teksten. Hell Yeah! Let’s go!

Het alweer vierde studio album van dit Amsterdamse rock ’n roll trio zet voor op hun snelle grooves, grofgebekte vocalen en het muzikale geweld dat ze samen weten te brengen in twaalf straffe nummers die slechts de twee en twintig minuten aantikken. Hun soms wat groovy sound en dikke baslijnen zorgen voor een aangename afwisseling tussen de tracks.
Met titels als “Hellpizza’, “Hot Shit” en “Ah Shit” zal niet heel veel uitleg nodig zijn over wat ter te verwachten valt van Hell Yeah!
Dansbare sounds zijn toegevoegd aan het repertoire ten opzichte van eerdere albums waardoor de verder gelikte sound fijn in het gehoor ligt.

Met meer dan 300 shows achter de rug speelt de band een puike plaat in, more to come in 2017! Hou zeker je ogen en oren open voor deze plaat. De releaseparty zal plaatsvinden tijdens ESNS in Groningen waarna al enkele shows gepland staan om lekker bezig te zijn.

Previous post

SharQ Bite: SanQuin - Method for Madness

Next post

Live Review: Stream of Passion - Tivoli De Helling 28-12-2016

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.