SharQ Bite

SharQ Bite: Royce – Embrace Yourself

13433327_576305062540327_4564036712715081663_oMeer Belgen! Meer Belgen, vanaf volgende week ga ik studeren aan de PXL in Hasselt, studierichting: Music Management! Dus meer Belgen! Meer Belgen en laten we na die Symfonische rock maar eens doorgaan met het stevige werk van de heren van Royce.
Geboren in het hoge noorden van België, een stel verse snaren, stokken en een stem van jewelste schrijft de bio voor. Nou, dat is zeker te horen.

De plaat luistert weg als een Heideroosjes klassieker, snel, vol energie en niks blijft heel.
Helaas als je hun website bekijkt staan er 0 gigs op de planning, come on guys! Get some gigs!

Embrace Yourself, zoals de plaat heet (toptitel!), gaat dan ook meteen heftig van start met “Open Your Eyes” en “Green Dream” waar laatstgenoemde ervoor zorgt dat deze band een naam gaat maken. Het nummer zit van begin tot eind ijzersterk in elkaar en het enige wat er nog toe rest is een grote circle pit in welke zaal dan ook. De titeltrack van het album laat je even tot adem komen, maar deze extra lucht wordt er al weer snel uitgeperst wanneer “Words” ingezet wordt.

Deze uitgebreide zeven tracker wordt als EP omschreven maar is prima een mini album te noemen. Het is een bijzonder goede plaat met een hoge dosis kwaliteit en energie. Tijd dat Royce eens geboekt gaat worden en dat ze hun kunsten ook live mogen gaan tonen in vele concertzalen en festivals!

Mochten de heren dit lezen en er staan concerten op de planning, zet ze op de site en facebook want mensen mogen jullie niet missen!
Plaat natuurlijk te beluisteren op Apple Music of koop de casette bij een van hun live shows!

Previous post

Persbericht: Stone Circle Crowdfunding campaign announcement for new EP

Next post

Persbericht: SET IT OFF PREMIERE NEW SONG “UPSIDE DOWN” WITH BBC RADIO

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.