SharQ Bite

SharQ Bite: Saturday’s Heroes – Pineroad

Punk is not Dead! Ohhhh ohhhhh. Let’s celebrate! 
Saturday’s Heroes bracht recentelijk Pineroad uit, het album dat een ode brengt aan de straat waar twee bandleden opgroeide. Dat mag dan zeker ook even in het licht gezet worden.

“Celebrate Nothin’” opent het geheel waarna ze al snel door gaan naar het ruwe en rauwe “Rebel”. Wie deze plaat op de een skatebaan zou draaien zal veel blije gezichten zien. Het is een typische uptempo sound een prima soundtrack onder een skate track namelijk.

Een soort “vrienden” album is hoe dit aan voelt, samen on the road, in een busje, zoals de Heideroosjes dat ooit mooi verwoorden in hun plaatste plaat. “Lizzie” krijgt het minst aantal minuten om bezongen te worden en lijkt sprekend op een Afterpartees nummer maar dat zal mijn persoonlijke voorkeur wel zijn.

Wanneer de straat zelf wordt toegezongen is het wel een klein hoogtepuntje op het album, het nummer staat als een huis en brengt een hoop vreugde mee. “Demons” en “The Storm” vallen een beetje uit de toon in het geheel maar ach, het is ze vergeven wanneer de twee afsluitende tracks “When We Fight” en “Long Live The King” weerklinken. De een typische Dropkick track, de ander een heerlijke akoestische ballade.

Top album met lekker veel positieve sferen!
Alsof het weer een beetje zomer buiten is.
De plaat is vanaf nu verkrijgbaar via de bekende wegen.

Previous post

Review: Emil Bull - Kill Your Demons

Next post

Persbericht: Voice Of Holland winnares Maan naar Grenswerk

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.