SharQ Bite

SharQ Bite: Sinner – Tequila Suicide

Klaar voor een potje hardrock? Recht toe, recht aan met Sinner’s “Tequila Suicide”.
Naast bovengenoemde is het eerst wat in mij op komt, dit moet op Paaspop staan!

Wat een top band met ogenschijnlijke eenvoudige sound maar door hun jarenlange ervaring weten ze het zo te smeden dat niet alleen de “oude” rockers hier blij van worden maar ook een nieuwe generatie, met of zonder bier, kan zich hier flink mee amuseren

Single- en titeltrack “Tequila Suicide” knalt na “Go Down Fighting” er dan ook lekker in. De glazen kunnen geheven worden en het bier (en Tequila) kan rijkelijk vloeien. Of de “Road to Hell” nu echt is ingeslagen lijkt me stug want ook dit nummer rockt in de ‘80’s sound lekker door. De wilde haren van frontman Mat zijn nog niet verloren en, zo is te zien in de videoclip, de grote zonnebril ook niet.

De teksten over “Dragons” en de ode aan de “Sinner Blues” zijn dan ook wel smakelijk vertoon. Zoals Luc het zou omschrijven het plaatje moet kloppen bij het muziekje en dat gebeurt bij Sinner maar al te goed.  Wie nog even wat lekker uptempo wilt genieten van de tunes van de band kan prima doorskippen naar “Gypsy Rebels” en “Loud & Clear”. De twee tracks laten je nog even lekker met je haren zwiepen voordat de laatste noten worden gespeeld in “Dying on a Broken Heart” een echte klassieker.

De plaat komt pas later deze maand uit maar in opmars naar het festivalseizoen en de eerste zonnestralen is deze langspeler wel erg lekker.

Previous post

SharQ Bite: Damnations Day - A World Awakens

Next post

Persbericht: Deleyaman viert vinyl release met optreden in Nijmegen op 7 april

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.