SharQ Bite

SharQ Bite: Skillet – Unleashed

13958044_10153944111498720_8289134063940312234_o

Skillet stond dit jaar op Pinkpop, een gewaagde keuze om ze een groot veld te geven in plaats van de tent maar het werkte bijzonder goed. “Feel Invincible” moet de band gedacht hebben, tevens de eerste track op hun nieuwe plaat. De band was “Unleashed”, de titel van de plaat, op het fijne festival in Zuid-Limburg.
De band is loopt al sinds 1996 mee in de scene maar in Nederland gooide het nooit de hoogste ogen, maar daar lijkt een verandering in te komen.

Unleashed is sinds 5 augustus verkrijgbaar en werd ook al door iTunes in de aanbevolen lijst geplaats. John, Korey, Jen en Seth gaan door waar ze gebleven waren met Rise. De “vernieuwde” sound sinds Awake slaat erg goed aan wereldwijd, waar ze voorheen nog diep in de album charts te vinden waren scoorde Awake een tweede plek en ging Rise tot de vierde plek op de ranking. Wat Unleashed gaat doen, we zullen het snel weten maar het zou me niet verbazen als ze voor goud gaan.

Hits zoals “Stars” en “Back From the Dead” zijn te vinden op het album. Het gaat goed met de band, een Europese tour, in November/December, in het vooruitzicht waar de band in Nederland te zien zal zijn in het Utrechtse Tivoli/Vredenburg. Een nieuw album en vele nieuwe fans door de reeks aan festivals die de band deze zomer heeft aangedaan aan deze kant van de oceaan.

De plaat is vanaf nu verkrijgbaar bij de betere platenzaak of natuurlijk op Apple Music.

Tickets voor de gig in Utrecht kun je hier verkrijgen, voor maar 20euro ben jij erbij!

Previous post

SharQ Bite: Skyward - Skyward

Next post

Persbericht: Trijntje Oosterhuis met kerstshow naar Roepaen Ottersum

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.