SharQ Bite

SharQ Bite: The Shady Greys – Follow EP

Tekst door: Sharik “MCSharQ”

shady

Je komt uit Amsterdam, je bent met twee, one girl, one boy en je maak ijzersterke indie muziek. Waar the F*ck moet je dat aan de man brengen? Heel simpel ga in het voorprogramma’s spelen van bands zoals DeWolff en zorg dat je gezien wordt. Dat is wat The Shady Greys deden. Hun rauw en ruwe en totaal insane vette sound werd opgepikt en nu is hier hun EP getiteld Follow.

De band werkt keihard om een groter platform te krijgen en daar is altijd plek voor op www.mcsharq.nl De band maakt indie zoals je nog nooit gehoord hebt. Geen drums, geen overtallige vocalen en al helemaal geen overweldige drukke sound. Gewoon op een versterkte Cajon, een gitaar en hier en daar wat stemmen indien nodig.

The Shady Greys weten een eigentijdse voorloper te ze zijn van de toekomst. Hun muziek is ondanks alles voor allen te beluisteren want het pak je vast en laat je nooit meer los. Als je dacht al wat gehoord te hebben met bijv The White Stripes, probeer dit maar eens!

“Out in the Cold”, “Follow”, “Opinionated” en afsluiter “Devil Woman” zijn stuk voor stuk prachtplaatjes die je op repeat kan zetten. De band heeft een grote toekomst voor zich in dit unieke genre. Are you ready? De EP is vanaf 15 september te beluisteren voor iedereen en zal je verwachtingen ver overtreffen.

Een live band, HELL YEAH!

Facebook

Previous post

Review: A Brighter Light - So Glad i Found You

Next post

SharQ Bite: Ugly Kid Joe - Uglier than they used ta be

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.