SharQ Bite

SharQ Bite: The Summer Set – Stories for Monday

Tekst door: Sharik “MCSharQ”

TSS_StoriesForMonday 1000Wat heb ik een hekel aan 1 april (en vooral de grappen), maar gisteren kwamen twee top platen uit! Niet alleen Town of Saints maar ook The Summer Set! Beide platen zijn helemaal klaar voor een geweldig en zonnig festival seizoen. Stories for Monday kun je prima luisteren in het weekend en vanaf het eerste moment dat ik deze plaat hoorde kreeg ik de zomer in m’n kop.

De plaat is alweer hun vierde en met een nog sterkere sound dan ooit tevoren is het heerlijk vanaf het eerste moment. “Figure me Out” is de single van de cd en brengt meteen de zon in de huiskamer. Die gaat ook zeker niet meer weg als “The Night is Young”. Vrolijke klanken van de band met Brian als frontman. Zijn stem is rauwig en puur. “All My Friends” is een wat rustiger nummer maar door de eenvoudige gitaarklanken is het extreem catchy en meezingbaar, een raampjes open en autoradio op maximaal vermogen. De langspeler heeft voor ieder wat wils, festivals nummers zoals “All-in” waar een heel veld heerlijk mee kan springen en zingen of juist wat rustiger met “Wonder Years”. Afsluiters “When the party Ends” en “Wasted” knallen heerlijk het album uit.

The Summer Set heeft met Stories for Monday een ijzersterk festival album afgeleverd en heeft op 1 april zeker geen grapje uitgehaald. De plaat is vanaf nu verkrijgbaar bij de betere platenzaak, op Spotify of Apple Music is de plaat nog niet te vinden maar op Youtube wordt het gehele album gestreamed.

Previous post

Review: Town of Saints - No Place Like This

Next post

Promotions: Tour Seaway - Boston Manor - Knuckle Puck!

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.