SharQ Bite

SharQ Bite: View for a Day – Scratching the Surface

13613552_893599547413370_5897501238461622895_o

View for a Day komt op 30 oktober met hun eerste mini cd, doch de cd morgen al gepresenteerd wordt in de Vera te Groningen. Ze zijn dit jaar ook geselecteerd voor de Popronde dus kon je ze de afgelopen weken en komende periode zien in diverse steden die hieraan mee doen, een zeer slimme promotie voor de Scratching the Surface.

De pop rock band is er een van vele in het muzikale landschap op dit moment maar toch weten zij door hun energie zeven prima tracks af te leveren. In februari eerder dit jaar werd “Tomorrow”, de derde track op de plaat, al gelanceerd. Het nummer blijft lekker in je hoofd zweven door het kenmerkende refrein en riffs. Het ontgaat me even waarom in “Regret” er na de outro nog een halve track moet komen die eigenlijk niets toevoegt aan het eerder gespeelde maar zal vast aan mij liggen.

Een straff nummer op de plaat is “Holding on”, een catchy track die het zeker live goed zal doen. Dat het wat weg heeft van de grotere stadium acts geeft niets, gewoon een lekkere vrolijke track. Als afsluiter klinkt “Paper Kingdoms” een van de sterkere nummers op de plaat. Een fijne uitsmijter dus!

View for a day heeft met Scratching the Surface een prima mini-cd afgeleverd, de band heeft enkel nog vele live meters te maken zodat ze nog beter op elkaar ingespeeld gaan raken voor de release van hun volledige cd. Ga je naar de popronde in bijvoorbeeld Assen, Venlo of Zutphen ga de band zeker supporten!

Previous post

Persbericht: Legendarische punkband The Toy Dolls naar Grenswerk

Next post

Review: Sum 41 - 13 Voices

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.