PersberichtPromotionsSharQ Sessions Live

SharQ Session Live #1: George Dylan (BE) 11-09-2018 De Reunie Geleen

Wees welkom bij SharQ Sessions Live #1 met George Dylan

Op dinsdag 11 september starten we met een nieuw onderdeel van mcsharq.nl. Vanaf dan is er namelijk iedere maand een SharQ Sessions Live waarbij we (nieuwe) muzikale talenten aan jullie voorstellen. Meld je aan via Facebook.

Vele acts spelen namelijk niet buiten hun eigen regio of komen helemaal niet naar Limburg toe. Met de SharQ Sessions zetten we elke maand een act in de spotlight door middel van een sessie opname, een podcast opnamen en s ’avonds een gratis toegankelijke showcase!

Voor deze eerste editie komt niemand minder dan sing- and songwriter George Dylan helemaal over vanuit het verre Brugge (BE). Nog nooit eerder speelde hij op Nederlands grondgebied maar na succesvolle shows op o.a Dranouter, Suikerrock en de Gentse Feesten maakt hij nu de stap naar het buitenland. Zijn intieme luisterliedjes komt hij in een solo setting brengen waarbij hij zichzelf ondersteund op gitaar en een loopstation.

De Folk-Pop nummers brachten hem al op vele plaatsen en later dit jaar wordt zijn eerste single verwacht in een volledige bandsetting. Dit is dus je kans om er als eerste bij te zijn en alvast een sneak-preview te horen wat je dit najaar mag gaan verwachten van deze jonge Belgische troubadour.

SharQ Sessions Live is onderdeel van mcsharq.nl en wordt mogelijk gemaakt door Peter Pijnenburg, Davy Abrahams, Muziekcafe De Reunie Geleen en de Patreons van mcsharq.nl

Wil jij ook Patreon worden en dit project steunen ga dan naar www.patreon.com/mcsharq en maak met een klein bedrag veel mogelijk! Steunen voor/na de show mag ook!

SharQ Sessions Live is een rondreizend event en zal op diverse locaties in Limburg gehouden worden. Ben je een band/act/singer-songwriter en wil je meedoen, geef je dan nu op via onderstaand mailadres. Aanmelden als locatie of sponsormogelijkheden bekijken neem contact op via info@mcsharq.nl

 

Previous post

Persbericht: Peter Murphy met 40 Jaar Bauhaus-show naar Heerlen

Next post

SharQ Talk #19: Niena Bocken

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.