PersberichtPromotionsSharQ Sessions Live

SharQ Sessions Live #2 met Heavy Faces (NL) 23-10-2018 Neeritter

Wees welkom bij SharQ Sessions Live #2 met Heavy Faces (NL)
 
Op dinsdag 23 oktober gaan we verder met het nieuwe onderdeel van mcsharq.nl. Tijdens SharQ Sessions Live stellen we (nieuwe) muzikale talenten aan jullie voor.
 
Vele acts spelen namelijk niet buiten hun eigen regio of komen helemaal niet naar Limburg toe. Met de SharQ Sessions zetten we elke maand een act in de spotlight door middel van een sessie opname, een podcast opnamen en s ’avonds een gratis toegankelijke showcase!
 
Deze tweede editie hebben we niemand minder dan Heavy Faces uit Zwolle. De vierkoppige act brengt een mix van neo-soul, rock, hiphop en reggae maar kiezen daarbij niet voor de reeds bewandelde paden. Hun eigenzinnige instelling en muzikale krachten vormen de basis voor de nog relatief nieuwe formatie. Allen conservatoria geschoold maar durven ruimer te spelen dan dat, in deze complete geluidsbeleving zul je overspoeld worden door open soundscapes een deep pocketed grooves, poëtische teksten en improvisaties. Sta open voor alles en laat je meenemen op een reis tussen lichte atmosferen en brede energiebanen. De band is ook deze periode te zien tijdens de Popronde!
 
 

SharQ Sessions Live is onderdeel van mcsharq.nl en wordt mogelijk gemaakt door Peter Pijnenburg, Davy Abrahams, JazzBlazzt en de Patreons van mcsharq.nl

 

Wil jij ook Patreon worden en dit project steunen ga dan naar www.patreon.com/mcsharq en maak met een klein bedrag veel mogelijk! Steunen voor/na de show mag ook!
 
SharQ Sessions Live is een rondreizend event en zal op diverse locaties in Limburg gehouden worden. Ben je een band/act/singer-songwriter en wil je meedoen, geef je dan nu op via onderstaand mailadres. Aanmelden als locatie of sponsormogelijkheden bekijken neem contact op via info@mcsharq.nl .
Previous post

George Dylan - Only Me (SharQ Sessions Live #1)

Next post

LIVE IN LIMBURG PODCAST SHOWNOTES #6

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.