PersberichtSharQ Sessions Live

SharQ Sessions Live #3 met Charlie Hole 13-11-2018 Roermond

Wees welkom bij SharQ Sessions Live #3 met Charlie Hole (UK)
 
Op dinsdag 13 november ontvangen we Charlie Hole (UK) tijdens een nieuwe SharQ Sessions Live. Deze maand strijken de sessies neer in de ECI Cultuurfabriek te Roermond en zoals altijd is dit concert gratis te bezoeken vanaf 20.00.
 
Met de SharQ Sessions zetten we elke maand een act in de spotlight door middel van een sessie opname, een podcast opnamen en s ’avonds een gratis toegankelijke showcase!
 
Deze derde editie hebben we niemand minder dan Charlie Hole uit Bournemouth (UK) te gast. De sing- and songwriter groeide op aan de zee en deze rust hoor je dan ook terug in zijn muziek. Hij brengt heerlijke luisterliedjes die je tot in je hart kunnen raken. Hij werkte aan zijn muziek met Jim Cregan (gitarist en producer van Rod Stewart en Katie Melua). In de afgelopen jaren ontwikkelde de jonge artiest zich en wist hij vele zieltjes voor zich te winnen. De afgelopen periode speelde hij veel huiskamerconcerten en waardoor hij al eens in Nederland speelde tijdens Sofar Sounds Utrecht. Maar nog nooit eerder was hij te zien in Limburg. Met veel trots ontvangen we Charlie Hole dus op dinsdag 13 november in de ECI Cultuurfabriek te Roermond.
 
SharQ Sessions Live is onderdeel van mcsharq.nl en wordt mogelijk gemaakt door Peter Pijnenburg, Davy Abrahams en de Patreons van mcsharq.nl.

Wil jij ook Patreon worden en dit project steunen ga dan naar www.patreon.com/mcsharq en maak met een klein bedrag veel mogelijk! Steunen voor/na de show mag ook!

SharQ Sessions Live is een rondreizend event en zal op diverse locaties in Limburg gehouden worden. Ben je een band/act/singer-songwriter en wil je meedoen, geef je dan nu op via onderstaand mailadres. Aanmelden als locatie of sponsormogelijkheden bekijken neem contact op via info@mcsharq.nl .

 

Previous post

SharQ Talk #25: Film Fans Podcast

Next post

SharQ Talk #26: Joey van Koningsbruggen (Jimmy Joy)

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.