Save the Date Dinsdag 09-04-2019

Wees welkom bij SharQ Sessions Live #8 met OneWerd.

OneWerd muzikale roots ontspringen in de San Francisco bay in het midden van graffiti gevulde scholen, open mic freestyle masterminds en in het hoogtepunt van midden jaren 90 undergroundscene.

Nog nooit eerder kwam hij in Heerlen optreden, maar in zijn thuisland heeft hij al alle hoeken gezien. Hij werkte samen met vele underground legends en met een nieuw album op komst komt hij ons verassen met nieuwe muziek, oude stylen en zijn bijzonder sterke freestyle kunsten.

Hiphop en Heerlen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden dus we zijn zeer vereerd dat Tyler OneWerd Webb komt optreden tijdens deze SharQ Session Live.

Om de avond nog extra mooi te maken is er ook ruimte voor provinciaal talent, Brohlin Coumans zal namelijk zijn muzikale kunsten laten weerklinken in het Cafe van poppodium NIEUWE NOR.

Tijdens de SharQ Sessions zetten we elke maand een nieuwe, opkomende of (nog) onbekende artiest in de spotlight. Overdag worden de sessies opgenomen die later online te beluisteren zullen zijn, erna wordt er een introductie podcast opgenomen waarbij de artiest zichzelf voorstelt en in de avonduren zijn er de live sessies die voor iedereen vrij toegankelijk is om de muzikant of band aan het werk te horen.

SharQ Sessions Live is onderdeel van mcsharq.nl en wordt mogelijk gemaakt door Peter Pijnenburg, Davy Abrahams en de Patreons van mcsharq.nl.

Wil jij ook Patreon worden en dit project steunen ga dan naar www.patreon.com/mcsharq en maak met een klein bedrag veel mogelijk! Steunen voor/na de show mag ook!

SharQ Sessions Live is een rondreizend event en zal op diverse locaties in Limburg gehouden worden. Ben je een band/act/singer-songwriter en wil je meedoen, geef je dan nu op via onderstaand mailadres. Aanmelden als locatie of sponsormogelijkheden bekijken neem contact op via info@mcsharq.nl .