SharQ Bite

SharQBite: All for Nothing – Minds Awake/Hearts Alive

Krabt eens goed achter zijn oren, dit is toch een Nederlandse band als ik me niet vergis.
All For Nothing’s tourschema geeft namelijk aan dat ze meerdere malen te zien zullen zijn in Frankrijk, Duitsland en Zwitserland en slechts een keer in Nederland. De Rotterdamse band kickte hun tour af in hometown club de Baroeg op 8 Maart waarna ze Europa introkken.

Het album komt begin April uit, lekker op tijd voor het festival seizoen zodat iedereen de tracks al eens gehoord kan hebben. Feestje gegarandeerd.

Minds Awake/ Hearts Alive vliegt erin, dertien nummers staan voor je klaar, maar let goed op want over 32 minuten is het plezier alweer voorbij. De nummers staan als een huis en bouwen voort op hun live reputatie. Het voelt als directe communicatie, recht voor je raap zonder ingewikkelde muzieklijnen of onnavolgbare teksten.

De basics staan goed bij All For Nothing waardoor het een zeer pakkend resultaat is geworden waar iedere hardcore fan zich wel raad mee weet te vinden.

Hoogtepunten staan ook zeer zeker op dit album, The next Single? “The Other Side”, het hevige (get ready for the pit) “Weapons of Mass Deception” en het punkerige “One Spark” springen er namelijk wel bovenuit. Een goed afgewerkte mix zorgt ervoor dat alle tracks goed in elkaar weten over te lopen en dat de sfeer goed blijft gedurende de tijdsduur.

De zesde langspeler van de Rotterdammers is er eentje die dit voorjaar eens lekker kan gaan opschudden. Vanaf vandaag is de plaat te pre-orderen dus sla je slag!

Previous post

Review: Stavast - Stavast

Next post

Persbericht: Mr. Polska headliner Cross Culture Stage 2017!

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.