Persbericht

Promotie: Vuurdoop – PXL Hasselt

De lente staat in volle bloei en een warme zomerbries krult rondom ons: de geur van barbecue en lentebloesem, het geluid van zwoel, zomers vogelgezang en de smaak van de frisse pint. Het enige wat lijkt te ontbreken, is straffe livemuziek. Wel, hou dan zeker deze datum in het oog want Vuurdoop is aan haar tweede editie toe.

Vuurdoop is een festival gedragen door PXL-Music. De laatstejaarsstudenten Muzikant vatten drie jaar intensieve opleiding samen in hun creatief eindwerk. Ze treden voor de eerste maal naar buiten met hun muziek. Ze zijn vooraf gegaan door minder onbekenden als Warhola, Double Veterans, The Guru Guru, WWWater, Rumours, Dvkes, Brutus en velen meer. Je kan er dus als eerste bij zijn om bands van dit kaliber te ontdekken.


‘The heroes in the shadows’ zijn de tweedejaarsstudenten Muziekmanagement. Zij dragen de volledige productie, communicatie, randanimatie, catering, drankvoorziening, programmatie, … Kortom, ze organiseren het festival van a tot z. Dit in samenwerking met onze geluidstechniekers die de bands live sonisch doen schitteren en het hele gebeuren voor het nageslacht zullen opnemen.Dit jaar omvat de line-up 13 frisse acts van PXL-Music met twee headliners: The Guru Guru en Dvkes. Ze keren beiden terug naar waar het allemaal begon. Ditmaal met een debuutplaat op zak. Blijf na de bands zeker plakken voor een leuke afterparty met Eppo Janssen.

Muzikaal talent, kunst, lekker eten (foodcorner) en de nodige verrassingen staan op 12 mei op Campus Elfde Linie op jou te wachten. We nodigen je met ons vurig hart uit op een dag vol ontdekking.

Hou zeker onze Facebookpagina, Instagram en website in de gaten voor meer info en updates!

Previous post

Persbericht: 'Love Song' van JOIA is het ultieme liefdesliedje

Next post

Persbericht: Vierde editie festival La Truite Magique (B)

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.