Persbericht

Wende met haar succestour MENS naar Venlo

Samenwerking Poppodium Grenswerk en De Maaspoort


Op 25 oktober staat Wende Snijders in Grenswerk als onderdeel van haar MENS tour. Dit concert wordt gezamenlijk georganiseerd met De Maaspoort Theater en Events. Haar voorstelling MENS werd begin 2018 bewerkt tot Wende’s eerste Nederlandstalige album. Dat album wordt vandaag gepresenteerd. Met MENS tourt Wende nu langs de Nederlandse poppodia, festivals en theaters. De kaartverkoop is meteen van start gegaan via
www.grenswerk.nl, www.maaspoort.nl en de verschillende voorverkooppunten.

Singer/songwriter, theatermaakster, chansonnière, actrice, performer, producer, artist in residence bij Koninklijk Theater Carré; Wende is het allemaal en helemaal. Met haar scherpzinnige eigen stem en gezonde hekel aan hokjes en trends vertelt ze verhalen op het snijvlak van wie en waarom. Wende gebruikt haar podium vooral voor uitdagende, grensverleggende projecten waarbij taal, techniek en genre steeds een andere, verrassende rol spelen.

Haar meest recente project MENS is een even rauw als spraakmakend tijdsbeeld met bloedspannende electrobeats en openhartige, breekbare liedjes. De voorstelling werd begin 2018 bewerkt tot Wendes eerste Nederlandstalige album en tourt inmiddels voor het tweede seizoen langs uitverkochte poppodia, festivals en theaters.

Previous post

Ambassadeurs van de Vrijheid 2018: Ronnie Flex, Fedde Le Grand en MY BABY

Next post

Persbericht: Vandale op 10 maart te zien in Limburg

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.