Podcast

SharQ Talk #110: Geert Gabriëls (GroenLinksPVDA)

SharQ Talk #110 is live opgenomen in Reuver

SharQ Talk is terug!

En natuurlijk met een reeks over de aankomende verkiezingen op woensdag 22 november.

Ditmaal mogen we (18 jaar en ouder) gaan stemmen voor de nationale verkiezingen en dus de leden van de Tweede Kamer. Een spannende verkiezing, zoals altijd, is ons beloofd, de eerste peilingen laten een verschuiving zien mede doordat het de eerste keer is dat bepaalde partijen mee doen die tot op heden hoge ogen wisten te gooien bij de provinciale en lokale verkiezingen.

Er is veel over te doen geweest maar dit jaar kunnen we voor het eerst stemmen op de gezamenlijke lijst van GroenLinks en Partij van de Arbeid. De twee linkse(re) partijen zijn een samenwerking aangegaan en bundelen op deze manier hun krachten en kennis. Geert Gabriëls uit Weert staat op nummer 15 van deze lijst. Hij is al sinds 2010 betrokken in de lokale politiek in Weert en de laatste jaren werkzaam in de provinciale politiek.

Geert werkte op/aan de uitdagende vraagstukken rondom de (duurzame) energietransitie, het uitkopen van boeren en het stikstof vraagstuk. Met deze flinke opdrachten is hij aan de slag gegaan en hij is nu klaar voor een volgende stap, de nationale politiek om via die weg de uitdagingen aan te pakken en op te lossen want we hebben geen tijd meer te verliezen.

In deze podcast hoor je zijn ideeën, maar ook zeker zijn weg hier naar toe. Hij wilt je inspireren, motiveren en activeren om mee te doen, samen de nieuwe wereld maken.

Hou een open geest en stem op woensdag 22 november vooral op een partij waar je je goed bij voelt. Deze podcast is er om partijen de ruimte te geven om te vertellen over hun standpunten, niet om je te overtuigen om het eens te zijn.

Connect with Geert Gabriëls (GroenLinksPVDA)

GroenLinksPVDA⁠

Geert Gabriëls X

Geert Gabriëls

Connect with me
⁠https://www.instagram.com/mcsharq⁠
⁠https://www.facebook.com/mcsharq⁠
⁠https://www.mcsharq.nl

Previous post

SharQ Talk #109: Martin van Rooij (LEF)

Next post

SharQ Talk #111: Daan de Kort (VVD)

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.