SharQ Sessions

CelineShanice – Desire (SharQ Sessions #1)

De SharQ Sessions #1 zijn opgenomen op de Brunssummerheide in Brunssum.

SharQ Sessions zijn de verhalen van muzikanten verteld op locaties die voor hun dierbaar zijn. Eigen werk, gespeeld op bijzondere plekken waar een verhaal achter zit. Hieronder lees je waarom dit nummer en deze locatie Celine haar aan het hart gaat;

“Dit nummer gaat over een voorstelling/theaterstuk. Het stuk heet verlangen en is geschreven door Dylan Jongen.

Hij heeft mij geïnspireerd om dit nummer te schrijven ter ere van zijn stuk. En mocht dit nummer ook in zijn stuk spelen!

Het gaat over een verboden liefde. Over een man en een vrouw. Ze hebben elkaar ontmoet op het werk en gaan samen op tango lessen. Zij gaat vreemd en word verliefd op deze man. Want eigenlijk heeft zij al een relatie. Deze nieuwe vlam ( hahahah omg ) doet er alles aan om haar te krijgen. Zo erg dat er zelfs doden vallen.”

Celine over de Brunssummerheide: “Ik heb deze plek gekozen omdat hier veel leuke dingen en minder leuke dingen zijn gebeurt.

Vroeger toen ik klein was werden daar veel kinder feestjes gehouden en dat waren leuke wandel en speurtochten.

Op latere leeftijd moest ik daar sport les geven. En ik ben daar toen flink verdwaald geraakt. Mijn telefoon was leeg en ik had geen geld op zak. Dus toen moest ik eerst uit deze heide komen en dat was wel een hell hahahahaha. Toen heb ik wel veel kunnen nadenken over wat ik precies wilden gaan doen en kwam er toen achter dat ik heel erg graag verder wilden met zingen. Hoe dat was nog de vraag.
Mijn zus heeft hier haar bruiloft gevierd. En dat is iets wat ik nooit meer vergeet. Het was een mooie dag.

Ook vind ik het fijn om hier mijn gedachtens los te laten en te genieten van de omgeving. Het is erg rustgevend en iedereen die je tegenkomt doet hetzelfde. En dat vind ik mooi om te zien.”

Check out my gear on Kit
Check Nootrofit voor al je Nootropics
12,50 korting op je JimmyJoy bestelling

Wil je dit project en andere projecten van MCSharQ mogelijk maken, ga dan naar www.patreon.com/mcsharq en help mee. Maak met een kleine donatie veel mogelijk.

Een SharQ Sessions Live meemaken? Dat kan!

SharQ Sessions Live #9 met EMMERELL

Dinsdag 14 mei in Poppodium Volt in Sittard is het weer tijd voor een nieuwe SharQ Sessions Live! De eerste keer dat we terugkeren naar een venue waar we al eerder stonden en met een hele goede reden. Want niemand minder dan EMMERELL zal hier een geweldig optreden verzorgen. En Eva Kroezen verzorgt het voorprogramma! Dus helemaal geweldig weer en helemaal GRATIS! Dus Wees Welkom en geniet van prachtige muziek op een dinsdagavond.

SharQ Sessions Live is onderdeel van MCSharQ.nl

Mix/Mastering by: Bram van Rens
Logo by: Lars Ickenroth
Camera/Edit: MCSharQ

Previous post

CelineShanice - Invisible (SharQ Sessions #1)

Next post

SharQ Sessions Live #9 met EMMERELL

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.