SharQ Sessions

Mala – Black Stains on Grey Canvas Days (SharQ Sessions #3)

De SharQ Sessions #3 zijn opgenomen op de Wilhelminaberg in Landgraaf.

SharQ Sessions zijn de verhalen van muzikanten verteld op locaties die voor hun dierbaar zijn. Eigen werk, gespeeld op bijzondere plekken waar een verhaal achter zit.

Deze keer Mala (Martina Lucic), zij verteld over haar nummer “Black Stains on Grey Canvas Days”:

“Bosnië. Het is een koude zomernacht, diep in het dal waar het huis van mijn tante staat. Daar vertelt mijn oom over de Joegoslavische Burgeroorlog. Elk jaar sinds de oorlog ga ik met mijn ouders terug om mijn familie te zien. Terug naar mijn oorsprong. Maar dat leven is niet meer wat het was. “We zullen ons nooit echt meer veilig voelen, en we kunnen nooit meer met een gerust hart gaan slapen,” aldus mijn oom. Dat raakte mij diep, en van daaruit is Black Stains on Grey Canvas Days ontstaan.”

Mala over het uitzicht op Landgraaf & de Maansverduistering

“Ik heb altijd een fascinatie voor de maan gehad. Het idee was om met volle maan de videoclip op te nemen, maar toen ik hoorde dat er die avond ook een maansverduistering zou zijn, kon ik alleen maar hopen dat er die avond een heldere hemel zou zijn. Terwijl we de trappen van Snowworld opliepen, zoekende naar de maan om ons heen, had ik geen idee dat we boven een oranje-rode maan zouden aantreffen met wolken die langzaam wegtrokken. Aan de andere kant van de berg hadden we prachtig uitzicht over Landgraaf, een deken van lichtjes bedekte de stad. Ik ben er niet geboren, maar wel opgegroeid.”

Wil me steunen, dat kan eenvoudig met iDEAL via www.petje.af/mcsharq en maak met een kleine donatie veel mogelijk.

Do you want to support me? Go over to www.patreon.com/mcsharq and make with a little help a lot possible.

SharQ Sessions Live is onderdeel van MCSharQ.nl

Mix/Mastering by: Bram van Rens
Logo by: Lars Ickenroth
Camera/Edit: MCSharQ

Previous post

BOLT RUIN - Dravvn (SharQ Sessions Live #10)

Next post

SharQ Talk #57: Crossfaith

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.