SharQ Sessions

SharQ Sessions: Ricardo & Fer – Alice

De SharQ Sessions zijn opgenomen in Carbon6 te Heerlen.

SharQ Sessions zijn de verhalen van muzikanten verteld op locaties die voor hun dierbaar zijn.
Eigen werk, gespeeld op bijzondere plekken waar een verhaal achter zit.

Deze keer Ricardo & Fer’s “Alice”‘

Soms is iemand zo bijzonder voor je dat je er wel een lied over kunt schrijven. Dit is het vrolijkste liedje uit ons repertoire omdat Alice vrolijkheid in mijn leven brengt. Meer wil ik er niet over verklappen, het lied spreekt voor zich.

De reden waarom we voor Carbon6 in Heerlen hebben gekozen:

Toen ik op de middelbare school merkte dat ik in een heel andere wereld leefde als mijn klasgenoten, had ik daar niet lang moeite mee. Ik worstelde er even mee en later soms in vlagen maar het was nooit overheersend. Ik besloot het anders zijn mijn superheldenkracht te maken. Ik begon er open over te praten en te schrijven.

Ik koos ervoor dat het niet uitmaakte wat mensen die ik niet ken van mij denken. Tenzij er enorm goede argumenten komen waar ik achter sta, maar dit is natuurlijk zelden het geval. De mensen die overblijven en met mij om willen gaan zijn daardoor per definitie ook de juiste mensen voor mij. Dit zijn er weliswaar heel weinig, waardoor eenzaamheid en depressieve periodes niet ongekend zijn in mijn leven. Maar alsnog liever dat dan dat ik net als de rest constant toneel speel en mijn leven verspil aan wat andere mensen willen dat ik ermee doe.

Het starten van gamebedrijf BadDice, en het tekenen van het huurcontract voor het kantoor bij Carbon6 beschouw ik als het grote moment dat ik ervoor koos hoe ik wilde leven. Ik had het eigenlijk veel eerder al bepaald maar nu zette ik een echte, gewaagde en grote stap die de keuze zichtbaar maakt. Doelgericht, vooruit kijken en me door niets of niemand laten stoppen. Natuurlijk met tegenslagen. Statistisch gezien zelfs veel meer tegenslagen dan meevallers. Maar uiteindelijk vind ik altijd wel een weg, ook al is het soms in kleinere stappen dan dat ik zou willen.

Connect with me
https://www.instagram.com/mcsharq
https://www.facebook.com/mcsharq
https://www.mcsharq.nl

#MCSharQ
#SharQSessions
#SharQSessionsLive
#Sessions
#weneedtotalk
#ricardoenfer
#carbon6
#heerlen

SharQ Sessions Live is onderdeel van MCSharQ.nl

Mix/Mastering by: Bram van Rens
Logo by: Lars Ickenroth
Camera/Edit: MCSharQ

Previous post

SharQ Sessions: Outside Revelation - Free

Next post

SharQ Sessions: Little March - Reborn

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.