Podcast

SharQ Talk #108: Marieke Wijen-Nass (BBB)

SharQ Talk #108 is live opgenomen in Gulpen

SharQ Talk is terug!

En natuurlijk met een reeks over de aankomende verkiezingen op woensdag 22 november.

Ditmaal mogen we (18 jaar en ouder) gaan stemmen voor de nationale verkiezingen en dus de leden van de Tweede Kamer. Een spannende verkiezing, zoals altijd, is ons beloofd, de eerste peilingen laten een verschuiving zien mede doordat het de eerste keer is dat bepaalde partijen mee doen die tot op heden hoge ogen wisten te gooien bij de provinciale en lokale verkiezingen.

Vandaag aan tafel Marieke van BBB (Lijst 15). De jonge Zuid-Limburgse politica zit al tien jaar in het vak en wist in 2014 op voorkeursstemmen de gemeenteraad in te komen. Inmiddels heeft ze vele kanten van de politiek al gezien, veel geleerd en is het tijd om samen met de BBB op 22 november zetels te gaan winnen.

De partij doet voor de tweede keer mee aan de verkiezingen maar lijkt vele malen groter te gaan worden dan de een zetel die ze nu (in 2021) kregen. Marieke gaat de stem van Zuid-Limburg zijn voor de partij met haar juridische achtergrond en een directe linke met de agrarische sector een sterke kandidaat. Luister mee naar een heel fijn open gesprek over haar verleden en toekomst, waar ze voor staat en voor zal vechten. Een gesprek over het verschil tussen (Zuid)Limburg en Den Haag.

Hou een open geest en stem op woensdag 22 november vooral op een partij waar je je goed bij voelt. Deze podcast is er om partijen de ruimte te geven om te vertellen over hun standpunten, niet om je te overtuigen om het eens te zijn.

Connect with Marieke Wijen-Nass (BBB)
▶ ⁠BBB⁠
▶ ⁠Marieke X⁠
▶ ⁠Marieke LinkedIn⁠

Connect with me
⁠https://www.instagram.com/mcsharq⁠
⁠https://www.facebook.com/mcsharq⁠
⁠https://www.mcsharq.nl

Previous post

SharQ Talk #107: Tom Huijs (Libertaire Partij)

Next post

SharQ Talk #109: Martin van Rooij (LEF)

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.