Podcast

SharQ Talk #111: Daan de Kort (VVD)

SharQ Talk #111 is live opgenomen in Veldhoven

SharQ Talk is terug!

En natuurlijk met een reeks over de aankomende verkiezingen op woensdag 22 november.

Ditmaal mogen we (18 jaar en ouder) gaan stemmen voor de nationale verkiezingen en dus de leden van de Tweede Kamer. Een spannende verkiezing, zoals altijd, is ons beloofd, de eerste peilingen laten een verschuiving zien mede doordat het de eerste keer is dat bepaalde partijen mee doen die tot op heden hoge ogen wisten te gooien bij de provinciale en lokale verkiezingen.

De laatste podcast van deze week in aanloop naar de verkiezingen spreek ik met tweede kamerlid Daan de Kort van de VVD. De jongste VVD-er in de kamer staat voor de tweede keer op een verkiesbare plek op de lijst. De dertiger zet zich al jaren in, eerst in Veldhoven en de laatste jaren in Den Haag. Hij verloor in 2008 plotseling bijna zijn volledige zicht en werd hierna door diverse instanties niet geholpen zoals gewenst, er werd namelijk uitgegaan van zijn beperking i.p.v zijn kracht. Met deze energie zet hij zich nu in voor iedereen, maar speciaal voor mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt.

Daan wist de afgelopen jaren diverse onderwerpen op tafel te krijgen en zelfs al aan te passen met zijn grootste overwinning dat aan het begin van komend jaar een nieuw loket geopend zal worden voor mensen met een beperkt zicht waar zij geholpen gaan worden om een baan te vinden en de daarbij nodige aanpassingen nodig hebben. Een zeer mooi resultaat, maar hij gaat graag verder mijn deze uitdagingen aan te pakken. Luister mee naar zijn bijzondere verhaal en laat je inspireren door zijn gedachten op diverse onderwerpen. Je kunt Daan de Kort vinden op nummer 24 van lijst nummer 1.

Hou een open geest en stem op woensdag 22 november vooral op een partij waar je je goed bij voelt. Deze podcast is er om partijen de ruimte te geven om te vertellen over hun standpunten, niet om je te overtuigen om het eens te zijn.

Connect with Daan de Kort (VVD)

VVD
Daan de Kort X
Daan de Kort LinkedIn

Connect with me
⁠https://www.instagram.com/mcsharq⁠
⁠https://www.facebook.com/mcsharq⁠
⁠https://www.mcsharq.nl

Previous post

SharQ Talk #110: Geert Gabriëls (GroenLinksPVDA)

Next post

SharQ Sessions: Marrowland - Sovereign Flight

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.