Podcast

SharQ Talk: Volt (Nederland)

SharQ Talk #81 is live opgenomen in HQ Volt te Utrecht

We gaan vandaag lekker door met een volgende podcast. De tweede kamer verkiezingen komen er weer aan. Op maandag 15, dinsdag 16 en woensdag 17 maart 2021 mogen we weer naar de stembus. Daarom gaan we weer een paar SharQ Talk’s maken met een aantal politieke partijen. Vandaag hoor je de nummer 4 op de lijst van Volt Nederland, Marieke Koekkoek.

De 31 jarige heeft al behoorlijk wat van de wereld gezien op haar nog jonge leeftijd. Ze deed onderzoek tijdens haar studie in Leuven, woonde een tijdje in Azië en vond haar plek in Utrecht om te werken aan het Europese programma van Volt. Deze internationale verbinding is ook meteen de kracht achter het partij programma. Volt is namelijk een organisatie die voor een samenwerkend Europa is.

In de podcast neemt Marieke je mee door de paar jaar dat de partij nog maar bestaat. Hoe start je een partij, welke uitdagingen komen er bij komen als je Europees aan de slag wilt en hoe vinden die kernwaarden zich dan een weg naar de landelijke verkiezingen (of zelfs gemeenteraad verkiezingen). Een partij programma die zich op”nieuw” uitspreekt over de kansen die er liggen door goed samen te werken. Een jonge partij die gedreven is om een nieuwe visie vorm te geven.

Luister mee naar een uitgebreide podcast over de partij, veel thema’s en een paar meningen vanuit mijn kant. Hopelijk ga je stemmen in maart en is dit een mooi voorzetje.

Link naar de pagina’s;
Facebook Volt
Instagram Marieke
Website Volt

De podcast liever luisteren op je mobiel, check dan je favoriete podcast app of:
iTunes
Spotify

Connect with me
Instagram
Facebook
Website

Heb je ervan genoten, laat even een comment en/of rating achter in je favoriete podcast app, hieronder of op YouTube/Facebook.

SharQ Talk is onderdeel van MCSharQ.nl

Previous post

SharQ Talk: MADOUX

Next post

SharQ Talk: PVDA

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.