SharQ Sessions

SharQ Sessions: Harry Muyres – Waat Brunk ut Os?

Deze SharQ Session is opgenomen in de Kasteel Limbricht.

SharQ Sessions zijn de verhalen van muzikanten verteld op locaties die voor hun dierbaar zijn. Eigen werk, gespeeld op bijzondere plekken waar een verhaal achter zit.

Waat Brunk ut os?: Begin Corona tijdperk had ik gelijk de behoefte om hier een liedje over te schrijven. Echter binnen een week hoorde ik zoveel liedjes over dit thema voorbij komen dat ik me voornam te wachten tot het “over” zou zijn! Na de eerste lockdown begin ik gelijk te schrijven echter er veranderde zo veel dat ik de eerste versie weer moest herschrijven…. Deze versie is nu actueel maar kan / zal over enkele maanden wellicht weer aangepast moeten worden! Ooit hoop ik deze tekst in verleden tijd te kunnen schrijven…… Er was eens……

Locatie: Als kleine jongen gingen we schaatsen rond het kasteel, later wandelde ik wel eens door het Limbrichter bos en ik vond het kasteel altijd boeiend. Vanaf 1 juni 2020 mochten na de eerste Lockdown de horeca weer voorzichtig open en had ik de eer om een optreden te verzorgen op het terras rondom het kasteel. Leek me mooi om op deze locatie enkele liedjes op te nemen!!

Connect with Harry Muyres
Facebook
Instagram
Website

Connect with me
https://www.instagram.com/mcsharq
https://www.facebook.com/mcsharq
https://www.mcsharq.nl

SharQ Sessions #3 out now!
Spotify, Apple Music and other services
YouTube (Videoclip playlist)

Previous post

SharQ Sessions: Ismena - Slowly

Next post

SharQ Sessions: Noah Milo - Sag Mir Warum

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.