SharQ Sessions

SharQ Sessions: Ismena – Slowly

Deze SharQ Session is opgenomen in de DB’s te Utrecht

SharQ Sessions zijn de verhalen van muzikanten verteld op locaties die voor hun dierbaar zijn. Eigen werk, gespeeld op bijzondere plekken waar een verhaal achter zit.

Slowly: ‘Slowly’ gaat over niet je weg kunnen vinden in de normale manier van leven en het ongewild negatief beïnvloeden van de mensen om je heen. Dit liedje speel ik normaal gesproken met band en het zal ook op ons nieuwe album ‘Until We Part’ te horen zijn.

Locatie: Ik heb dB’s als locatie gekozen omdat het een van mijn favoriete plekken is. Ik ken het doordat ik hier les had toen ik nog op de Nederlandse Pop Academie zat. Ik ben al een tijdje klaar met mijn opleiding maar ben er nog steeds regelmatig om te repeteren, naar concerten te kijken of te drinken. Het is er altijd leuk en het personeel is ook heel lief.

Connect with Ismena
Facebook
Instagram
Album “Until we Part”

Connect with me
https://www.instagram.com/mcsharq
https://www.facebook.com/mcsharq
https://www.mcsharq.nl

SharQ Sessions #3 out now!
Spotify, Apple Music and other services
YouTube (Videoclip playlist)

Previous post

SharQ Talk: Kaspar Baum

Next post

SharQ Sessions: Harry Muyres - Waat Brunk ut Os?

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.