SharQ Sessions

Cedar Spring – Kickstarter (SharQ Sessions Live #6)

Opgenomen in Kaffee Met dinsdag 12 februari 2019

Tijdens deze zesde SharQ Sessions Live stond het duo Cedar Spring centraal. Alt.Country makend is het tweetal hard aan de weg aan het timmeren in binnen en buitenland maar ze hadden nog even tijd om ons te verwarmen met hun prachtige klanken in Kaffee Met te Venray. 

Voor het optreden namen we naast een podcast natuurlijk ook twee nummers op in sessie vorm. Waarvan je hierboven de eerste kan terugzien, de twee track volgt spoedig. Het nummer “Kickstarter” is vers van de pers en nog in ontwikkeling maar toch wilde het duo het nummer alvast ten gehore brengen. Geniet dus mee van het nieuwste nummer van Cedar Spring.

Wil je dit project en andere projecten van MCSharQ mogelijk maken, ga dan naar www.patreon.com/mcsharq en help mee. Maak met een kleine donatie veel mogelijk.

Een SharQ Sessions Live meemaken? Dat kan! 

SharQ Sessions Live #8
Dinsdag 9 april in Poppodium De Nieuwe Nor in Heerlen zal niemand minder dan de Amerikaanse rapper/spokenword artiest OneWerd komen optreden. Tijdens deze exclusieve Nederlandse show brengt hij zijn nieuwste werk, Timeless, mee. Een avond om niet te missen! Meld je snel aan op het event.

SharQ Sessions Live is onderdeel van MCSharQ.nl
Intromusic by: Bram van Rens
Logo by: Lars Ickenroth
Poster by: Stephany Concorso

Previous post

SharQ Talk #48: MY35 Jeremy Sabono

Next post

SharQ Talk #49: A Balladeer

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.