SharQ Sessions

SharQ Sessions #1 album nu verkrijgbaar

Sinds 2018 geeft MCSharQ, Sharik, (jonge) artiesten een platform onder de noemer SharQ Sessions (Live). Een initiatief waarbij muzikanten kosteloos een tweetal sessie videoclips kunnen laten opnemen in hoge kwaliteit video en geluid ter ondersteuning en professionalisering van hun act.

Zo werden er de afgelopen twee jaar meer dan 65 clips opgenomen met artiesten uit binnen- en buitenland. Een aantal van deze talenten zijn nu samengekomen op het eerste compilatie album #1 van de SharQ Sessions. Een overzicht met 15 tracks die de afgelopen tijd zijn opgenomen waaronder drie niet eerder uitgebrachte werken.

Op deze plaat hoor je tracks van; Hireth, Pocket Knife Army, Celine van Veldhoven, Marcel Harteveld, Ismena Goossen, Bas Kokkelmans, Outside Revelation, Floortje Hover, Robbert Duijf, Maggie Dae, Ricardo & Fer, MALA, Little March en Ann My Guard.

De audio mix/master van de nummers is in handen van Bram van Rens (m.u.v. Ismena’s haar track, deze is gemixt door Peter Pijnenberg). Video, artwork, productie is in handen producent MCSharQ.

Vandaag is SharQ Sessions #1 uitgekomen met de video release van Ann My Guard’s Echo, welke ook te horen is op het album.

SharQ Sessions #1 is digitaal verkrijgbaar via;
Spotify: http://spoti.fi/2LCAna2
Apple Music: http://apple.co/2Ln9kje
YouTube (Videoclip playlist): http://bit.ly/3owIDXE

Previous post

SharQ Sessions: Harry Muyres - Op Zeuk Noa de Bloes

Next post

SharQ Sessions: Ann My Guard - Echo

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.