SharQ Sessions

SharQ Sessions Live #4 Homecoming met Ismena Goossen 18-12-2018 The Rock Station Reuver

Wees welkom bij SharQ Sessions Live #4 met Ismena Goossen, support door Jelske & Thimo.

Op dinsdag 18 december ontvangen we Ismena Goossen tijdens een nieuwe SharQ Sessions Live. Deze maand strijken de sessies neer in Reuver waarbij The Rock Station de deuren zal openen voor deze bijzondere avond. Om de homecoming te vieren van het project zullen Jelske en Thimo hun nieuwe project voorstellen en is er eenmalig een supportact aan de avond toegevoegd.

De SharQ Sessions zetten elke maand een nieuwe, opkomende of (nog) onbekende artiest in de spotlight. Overdag worden de sessies opgenomen die later online te beluisteren zullen zijn, erna wordt er een introductie podcast opgenomen waarbij de artiest zichzelf voorstelt en in de avonduren zijn er de live sessies die voor iedereen vrij toegankelijk is om de muzikant of band aan het werk te horen.

Deze vierde editie zal Ismena Goossen (f.k.a Izzy), naar Reuver afreizen om haar nieuwe muziek te laten horen. De zangeres bracht onlangs haar EP Breathe Me uit, waarbij ze haar ziel en zaligheid in een muzikale vorm wist te gieten. Zoals ZEF Magazine haar al complimenteerde: “Allesbehalve lichtzinnig bezingt Ismena, melancholisch, het leven. Ze kan alleen nog maar beter worden. 19 lentes, en dan al zo ver zijn”.

Via de weg van Kunstbende (Limburg) en Nu of Nooit studeert ze inmiddels in Utrecht aan de Nederlandse Pop Academie.

Exclusief voor deze show in Reuver zal er ook een support act aanwezig zijn. Zangeres Jelske Wilmer en multitalent Thimo zullen hun nieuwe projectvoorstellen. De twee brengen in hun nieuwe, nog zonder naam bestaande, project een ambient sound die heerlijk past in de tijd van het jaar.

SharQ Sessions Live is onderdeel van mcsharq.nl en wordt mogelijk gemaakt door Peter Pijnenburg, Davy Abrahams en de Patreons van mcsharq.nl.

Wil jij ook Patreon worden en dit project steunen ga dan naar www.patreon.com/mcsharq en maak met een klein bedrag veel mogelijk! Steunen voor/na de show mag ook!

SharQ Sessions Live is een rondreizend event en zal op diverse locaties in Limburg gehouden worden. Ben je een band/act/singer-songwriter en wil je meedoen, geef je dan nu op via onderstaand mailadres. Aanmelden als locatie of sponsormogelijkheden bekijken neem contact op via info@mcsharq.nl .

Website Ismena Goosen: https://www.ismenagoossen.com/
Facebook: https://www.facebook.com/ismenagoossenmusic/
Event: https://www.facebook.com/events/732342503802724/

Previous post

Charlie Hole - Find Someone Who Cares (SharQ Sessions Live #3)

Next post

SharQ Talk #32 (ENG): Mark Jansen (Epica, MaYAN, United Metal Minds)

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.