SharQ Sessions

SHARQ SESSIONS LIVE #5 Met BRONCE & Flyheart 08-01-2019 Poppodium Volt Sittard

Wees welkom bij SharQ Sessions Live #5 met BRONCE.

Op dinsdag 8 januari 2019 ontvangen we BRONCE (BE) tijdens een nieuwe SharQ Sessions Live. Deze maand strijken de sessies neer in het Sittardse Poppodium Volt die haar cafe deuren zal openen voor deze mooie avond. 

Bronce is een vijfkoppige band uit de bronsgroene bossen van Maasmechelen. Op de wereld gezet door voorbeelden als Foals, Porches, Kung Fu Kenny en Prince. Verwacht wavy indie aangevuld met strakke gitaarriffs en elektronische soundscapes. Om deze eerste SharQ Sessions Live van 2019 extra speciaal te maken komen Daisy en Garry hun nieuwe act voorstellen, Flyheart. De twee in hart en nieren muzikanten vinden elkaar in dit nieuwe project. Sing and songwriter Daisy samen met guitarist Garry (Exit31 Circus Mayhem en Kiss the Sun). Een clash tussen rock en beauty.

Tijdens de SharQ Sessions zetten we elke maand een nieuwe, opkomende of (nog) onbekende artiest in de spotlight. Overdag worden de sessies opgenomen die later online te beluisteren zullen zijn, erna wordt er een introductie podcast opgenomen waarbij de artiest zichzelf voorstelt en in de avonduren zijn er de live sessies die voor iedereen vrij toegankelijk is om de muzikant of band aan het werk te horen.

SharQ Sessions Live is onderdeel van mcsharq.nl en wordt mogelijk gemaakt door Peter PijnenburgDavy Abrahams en de Patreons van mcsharq.nl.

Wil jij ook Patreon worden en dit project steunen ga dan naar www.patreon.com/mcsharq en maak met een klein bedrag veel mogelijk! Steunen voor/na de show mag ook!

SharQ Sessions Live is een rondreizend event en zal op diverse locaties in Limburg gehouden worden. Ben je een band/act/singer-songwriter en wil je meedoen, geef je dan nu op via onderstaand mailadres. Aanmelden als locatie of sponsormogelijkheden bekijken neem contact op via info@mcsharq.nl

Website BRONCE: https://www.bronceband.com
Facebook: https://www.facebook.com/bronceband

Event: https://www.facebook.com/events/2396561297040411/

Previous post

SharQ Talk #35: Toverland Tessa Maessen

Next post

Ismena Goossen - Breathe Me SharQ Sessions Live #4

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.