SharQ Sessions

SharQ Sessions: Sara Curfs – Gevoelens

Deze SharQ Session is opgenomen in Oirsbeek

SharQ Sessions zijn de verhalen van makers verteld op locaties die voor hun dierbaar zijn.
Eigen werk, verteld op bijzondere plekken waar een verhaal achter zit.

Gevoelens:
Gevoelens is een emotioneel duo van Nederlandstalige poëzie over momenten van angst en eenzaamheid. Ik schreef deze met het idee dat ik hier alleen in stond, maar besefte me al snel dat iedereen zich ooit verslagen waande. Het verlangen naar het simpele leven van vroeger of de omarming van iemand vertrouwd, deze gevoelens probeerde ik te vangen in woorden.

Onze bureaukamer:
Met de grote liefde voor schrijven kwam ook een grote liefde voor lezen gepaard, die ik deel met mijn vader. Sinds dat ik me kan herinneren hebben we thuis een kamer vol boekenplanken met genres van A tot Z. Toen ik naar de middelbare ging werd mijn bureau, samen met die van mijn vader, in de “bibliotheek” geplaatst. Sindsdien heet het de bureaukamer. Ik heb hier vrijwel al mijn verhalen geschreven en het is de plek die het meeste voelt als thuis, tussen oude en jonge boeken achter een veel te groot houten bureau. Mijn plekje

Connect with Sara Curfs
Facebook
Instagram
Website

Connect with me
https://www.instagram.com/mcsharq
https://www.facebook.com/mcsharq
https://www.mcsharq.nl

SharQ Sessions #2 out now!
Spotify
Apple Music
YouTube (Videoclip playlist)

Previous post

SharQ Sessions: Gildor - Edge of the World

Next post

SharQ Sessions: The Volume Rat

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.