Podcast

SharQ Talk: PVDA

SharQ Talk #82 is live opgenomen in HQ PVDA Limburg te Venlo.

We gaan vandaag lekker door met een volgende podcast. De tweede kamer verkiezingen komen er weer aan. Op maandag 15, dinsdag 16 en woensdag 17 maart 2021 mogen we weer naar de stembus. Daarom gaan we weer een paar SharQ Talk’s maken met een aantal politieke partijen. Vandaag hoor je de nummer 2 op de lijst van PVDA, Jasper Kuntzelaers

De 35-jarige Jasper groeide op in het Limburgse landschap rondom Tegelen en Venlo. Leerde debatteren op de middelbaar en ging twee keer geschiedenis studeren in Nijmegen met een korte break voor de film en tv productie opleiding in Amsterdam. Maar zijn hart bleef in Limburg en de politieke verenigingen. Nadat hij duidelijk had voor zichzelf waar hij het beste bij paste kwam de PVDA op de kaart voor hem. Eerst via een stage plek, daarna de gemeenteraad verkiezingen door naar de meer provinciale kaders.

Met de tweede kamer stemming op komst staat de Limburger op nummer 22, waar hij via voorkeursstemmen probeert een zetel te verkrijgen in Den Haag om de provincie te mogen vertegenwoordigen. In dit gesprek praten we over zijn reis naar de politiek, waar hij zich persoonlijk voor inzet en welke standpunten de partij zelf heeft. Hoe werkt dit, hoe krijg je dingen voor elkaar en wat is de visie voor de toekomst.

Luister mee naar een uitgebreide podcast over de partij, veel thema’s en een paar meningen vanuit mijn kant. Hopelijk ga je stemmen in maart en is dit een mooi voorzetje.

Link naar de pagina’s;
Facebook PVDA
Instagram Jasper
Website PVDA

De podcast liever luisteren op je mobiel, check dan je favoriete podcast app of:
iTunes
Spotify

Connect with me
Instagram
Facebook
Website

Heb je ervan genoten, laat even een comment en/of rating achter in je favoriete podcast app, hieronder of op YouTube/Facebook.

SharQ Talk is onderdeel van MCSharQ.nl

Previous post

SharQ Talk: Volt (Nederland)

Next post

SharQ Talk: Piratenpartij

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.