Podcast

SharQ Talk: Piratenpartij

SharQ Talk #83 is live opgenomen in Plan-B Eindhoven

Weer een nieuwe SharQ Talk staat voor je klaar! Volgende week mogen we stemmen, dit doen we op woensdag 17 maart en voor diegene die tot de kwetsbare groepen horen mogen dit ook doen op maandag 15 en dinsdag 16 maart. Daarom nog een aflevering rondom deze verkiezingen, na de afleveringen met PVDA en Volt praat ik vandaag met René de Torbal van de Piratenpartij.

De piratenpartij loopt al enige tijd mee in Nederland maar wisten tot heden nog geen zetel te bemachtigen maar wel om diverse topics op tafel te krijgen. Een ideologie is belangrijker dan meeregeren, iedereen mag het partijprogramma overnemen, zolang ze zich maar sterk maken voor de inhoud. Met deze gedachte gaat de partij nu met nieuwe kracht de campagne in. Waar veel van ons, inclusief mijzelf, nog vaak denken dat het een one-issue partij is blijkt na het bekijken van het verkiezingsprogramma verre van waar te zijn.

René is de penningmeester van de partij en is niet verkiesbaar. Maar deze SharQ Talk gaat niet over hem, maar over de standpunten die toch voor iedere partij het belangrijkst zijn. Met zijn achtergrond in de digitale opkomst in deze wereld, patenten en octrooien is het een zeer fijn gesprek geworden over de beweegredenen waarom je juist wel op deze partij zou moeten kunnen stemmen of in ieder geval wat meer inlezen. Luister mee naar de laatste SharQ Talk voor de tweede kamer verkiezingen 2021.

Link naar de pagina’s;
Facebook Piratenpartij
Instagram Piratenpartij
Website Piratenpartij

De podcast liever luisteren op je mobiel, check dan je favoriete podcast app of:
iTunes
Spotify

Connect with me
Instagram
Facebook
Website

Heb je ervan genoten, laat even een comment en/of rating achter in je favoriete podcast app, hieronder of op YouTube/Facebook.

SharQ Talk is onderdeel van MCSharQ.nl

Previous post

SharQ Talk: PVDA

Next post

SharQ Sessions: Dreamer - Universe

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.